Hasson And Wong tilbakemelding – Dette er min historie og min erfaring med Hasson and Wong.Se flere utrolige transformasjoner på https://hassonandwong.com (English version https://youtu.be/4t75FGA7Iqk )

Jeg heter Øystein Fjell og er fra Stavanger i Norge. Dette er min historie og erfaring med Hasson and Wong. Jeg er i dag i midten av 30-årene og jeg begynte først å miste håret i en alder av 18 år, mest sannsynlig på grunn av en genetisk disposisjon for mannlig skallethet. Etter hvert som årene gikk, trakk hårfestet seg gradvis tilbake og ble tynnere. Jeg merket jeg ble tynnere foran og videre inn til midtre del av hodet. I tillegg fikk jeg større viker samt håret på sidene trakk seg tilbake og ble tynnere. Hårtapet var noe jeg ikke var tilfreds med, samtidig som hverdagen var bra var dette noe som plaget meg og gjorde noe med selvtilliten. Jeg gikk ofte med caps eller forsøkte så godt jeg kunne å skjule de tynne områdene i offentligheten ved å bruke diverse hårprodukter. Noen ganger gikk det bedre andre ganger ikke så bra.

Jeg startet jakten på å finne en klinikk som kunne gi meg håret mitt tilbake. I en alder av 28 år gjennomgikk jeg en liten FUE-prosedyre på en av de mest anerkjente klinikkene i Oslo, Norge. Cirka 500 hårsekker (ca 1000 hår) ble transplantert i deler av frontalområdet (viker og inn i hårlinjen). Dessverre ble operasjonen dårlig utført og jeg satt igjen med en tynn, unaturlig hårlinje og et pluggete utseende.

Etter anbefaling fra en venn deltok jeg på en gratis konsultasjon med en Hasson & Wong representant i London hvor jeg ble gjort oppmerksom på omfanget av skaden som ble påført under min første prosedyre. Ikke bare hadde vikene blitt lukket, noe som er helt unaturlig for menn, hårsekkene hadde også blitt plassert i ukorrekte vinkler og ville kreve fjerning før det kunne utføres ytterligere korrigerende operasjoner. Tettheten var også veldig dårlig og det var åpenbart for andre at jeg hadde hatt en hårtransplantasjon.

Etter en meget nyttig konsultasjon og grundig research av klinikken bestemte jeg meg kort tid etter konsultasjonen i London for å reise til Hasson and Wong i Vancouver i Canada for å få gjennomført en hårtransplantasjon.

Under den første operasjonen (FUT) klarte Dr. Jerry Wong og teamet hans å hente 3501 hårsekker – hvorav 1167 var single hår, 2114 doble hår og 220 multiple hår. Resultatet etter 1 år var over all forventing både med tanke på tykkelse og design. Daværende hårlinje var kun noe få millimeter fra den jeg hadde som tenåring. Da jeg er perfeksjonist og ønsket en tilnærmet hårlinje som i tenårene valgte jeg å foreta en transplantasjon nr 2 i 2017. Dr.Wong fikk denne gang hentet 2348 hårsekker i en kombinert FUT/FUE prosedyre – hvorav 1654 var single hår og 512 doble hår. Hårlinjen ble senket noen millimeter i fronten og på sidene. Hårsekkene ble også plassert bak eksisterende hårlinje for maksimalt volum.

Jeg tar for tiden lav dose med finasteride for å bidra til å opprettholde en generell tetthet og for å forhindre ytterligere tynning i andre områder av hodebunnen. Operasjonene har virkelig gjenopprettet selvtilliten til det fulle. Som du vil se og høre er jeg henrykt over resultatene.

Suite 600 – 1001 West Broadway Vancouver BC Canada V6H 4B1
1–800–859–2266
604–739–4247
info@hassonandwong.com

Hair Transplant

Hasson og Wong anmeldelser
Hårtransplantasjon
Hårtransplantasjoner
Hårtransplantasjonskirurgi
Hårtransplantasjon før og etter
Hårtransplantasjon før etter
FUE og FUT

Back To Top